За кого са нашите курсове?

Без предварителни знания, Вие ще се научите да говорите свободно кратки изречения в действителни житейски ситуации за кратко време. Ще боравите с избраният от Вас език, свободно и няма да се затруднявате. Методът на Lingualles успешно комбинира аудио и текст за ефективно усвояване на езика.

Как преподаваме преподаваме?

Методът на Lingualles съответства на ниво А1 и  А2 на Общия Европейски Стандарт и следователно е подходящ да всички видове училища, ученици, курсисти, студенти и други. Аудио уроците с които обучаваме своите курсисти, могат също така да бъдат ефективно използвани като опреснителни курсове за напреднали. Възрастните, които са изучавали език в училище, могат да си възстановят знанията, използвайки Виртуалното училище на Lingualles.

Какво ще научите при нас в Lingualles?

Приблизително 2500 езикови комбинации за начално ниво на всеки език, които ще Ви помогнат бързо да изучите и използвате чуждия език в различни ситуации от реалният живот.

Например: при настаняване в хотела или ресторанта, на екскурзия в друга държава, по време на кратък разговор с бизнес партньори, запознанство с нови хора, пазаруване в магазини, в лекарски кабинет (ако се наложи), в банката и много други ситуации в които ще попадате).