1. Регистрирането в сайта, не ви дава достъп до материалите на курса. След регистрацията следва да заплатите курса. След това получавате пълен достъп до избрания Online Курс, където ще се публикуват материали съобразно начина на провеждане на курса (Материалите са достъпни за използване 24 часа, 7 дни в седмицата (скоростта и достъпа до избраният курс зависи изцяло от техническите параметри на устройството от което ползвате достъп в момента, както и Вашата Интернет връзка и ограниченията които е наложил доставчикът Ви на услуга “Достъп до Интернет” )). Можете да ги гледате, зареждате, слушате и/или четете от която и да е точка на света, като разбира се е необходимо да сте Логнат в системата с Потребителско Име и Парола, с който сте регистриран и следователно заплатили курса). Екипът ни от програмисти и служители, е на разположение за помощ при възникнали въпроси, или технически проблеми с профили и регистрация. 
 2. Lingualles.com Ви припомня, че всичко е доста индивидуално, ако не положите усилия, трябва да спазвате и изучавате материала в Online Курса. Използването на материалите за недобросъвестни цели и опитите за незаконно разпространение и вреди върху Курсовете, преди всичко ще окажат негативен ефект върху нарушителя и незаконния разпространител. Всички материали са кодирани и подлежат авторски права, всички опити за манипулация ще са наказуеми.
 3. Lingualles.com забранява пренатоварването на обучителната виртуална система и сървърите на които са разположени системите за обучение, или употребата на Съдържанието на сайта и виртуална система за обучение, или разбиването му на отделни малки парчета за първични, второстепенни, или каквито и да били комерсиални и некомерсиални цели, или резултати – продажба, разпространение, измами, или други криминални деяния – да се регистрира друг електронен адрес освен вашия собствен, да се заплашват или тормозят хора – да се нарушават дискусии, или да се създава фалшива самоличност с цел измама – да се отправят расистки обиди или коментари – да се имитира даден човек или да се представят неточно вашите връзки със съответна личност или общност.
  * При възникване на техническа повреда, или злонамерен срив на системата, материалите за съответният курс се изпращат на посоченият от Вас Email с които сте регистриран в системата за обучение, до отстраняване на повредата и въвеждането на виртуалната система в нормални работни параметри.
 4. Lingualles.com си запазва правото да преустановява, или ограничава потребителския достъп до съответно Съдържание на сайт и/или до Потребителско съдържание и/или да предава съответно Потребителско съдържание и/или информация, отнасяща се до Потребителя (в това число и лична информация) на определени власти, където в Потребителското съдържание преобладават нарушения, или не спазени задължения от тези Условия (или от тяхната същност или съществуват други приложени правила), или други приложими закони и разпоредби, без всякакви изисквания за предявяване на искане, или жалба, които да бъдат формално започнати или доказани.
 5. Всяко неоторизирано ползване или копиране на Съдържанието на сайта или неговата употреба, които ще нарушат тези Условия (или тяхната същност), може да престъпи търговската марка, авторското право и сродните му права, и гражданските и наказателните правни положения са наказуеми. Потребителите нямат право да използват каквото и да е Съдържание на сайта (или всяко друго съдържание, което е валидно посредством този сайт), при какъвто и да е случай, който нарушава търговската марка, авторското право, или сродните му права. Lingualles.com запазва всички права по отношение на такова престъпно ползване, или нарушаване на тези Условия.
 6. Lingualles.com може да изпраща известие за промени в тези Условия (или в друго съдържание на Сайта и системите си за Обучение) чрез представяне на съобщения на този сайт или чрез други средства за комуникация. Потребителите, които извършат достъп до този сайт след като са били посочени промени на сайта или са били разпространени, следва да бъдат обвързани чрез тези промени веднага след като тези промени или нови Условия са представени в сайта или са били разпространени, дори ако Потребителят не посещава страницата, на която промяната или новите Условия са показани.
 7. Да декларирате, че сте прочели и се съгласявате/ не се съгласявате, с всички условия по офертите предлагани от Lingualles. 
 8. При неправилно попълнена информация за курс, или обучение, Lingualles.com, си запазва правото да блокира профили и достъп до обучителната система и всички сръзани домейни с нея, до подаване на правилна заявка според посочените правила за регистрация в курсове и обучения.
 9. При регистрация и приемане на Условията за Ползване, потребителя се съгласява да получава рекламни и информационни съобщение по E-mai, свързани с обучението му, както и различни от обучението събития, инициативи, реклами, търговски съобщение и други, от домейни собственост на Авенззи ЕООД.
 10. При отказване от обучение (по каквито и да било принини посочени от потребите) таксата за курса (ваучера се възстановява) като от него се приспада процен в зависимост от времено на обучение в което потребителя се е обучвал, и ползвал услугите на системата, или Услуги предоставяни от Авенззи ЕООД.
 11. При регистрация Потребителя, изрично Приема, или не Приема Условият за ползване на сайта и свързаните с него системи. 
 12. При не Приемане на условията за ползване на сайта, може да бъде отказана регистрация на потребител и заплатената сума за обучението да бъде възстановена на потребителя.

Условия за ползване са валидни за всички свързани домейни и системи за онлайн обучение под Марката “Lingualles” собственост на Авенззи ЕООД.